KAYIT    İLETİŞİM

Erken rezervasyon dönemine dair merak ettikleriniz


Erken rezervasyon fırsatlarını her sene heyecanla bekliyoruz! Bütün bir yılın yorgunluğunu atacağımız, hayalini kurduğumuz o güzel tatilin planlandığı tarihler gelip çatmadan en uygun fiyatlarla nasıl tatil yapabiliriz? Bütçenize uygun fırsatlardan yararlanmak oldukça kolay.

Erken rezervasyon ne zaman başlıyor?

Her yıl kış mevsimine girilen dönemde başlayan erken rezervasyon fırsatları, fiyatların kademeli olarak yükselmesiyle yaz sezonu başına kadar devam etmektedir. 

Erken rezervasyonun avantajları neler?

Erken rezervasyon döneminde %50’ye varan indirimlerle tatilini alabilirsin hem de son 72 saate kadar iptal güvencesi ile birlikte! Peşin fiyatına 9 taksit imkanı ve birçok fırsat seni bekliyor! Geriye güzel bir tatilin keyfini çıkarmak kalıyor!

Nereye Gitmeli?

Kıbrıs

Pasaportsuz ve vizesiz gidilebilir olmasıyla cazip Akdeniz’in en gözde adalarından Kıbrıs, farklı kültürlere ev sahipliği yapmış tarihi, sıcak iklimi, muhteşem denizi ve eğlence olanakları ile dört mevsim popülerliğini koruyan bir tatil bölgesi.  Lüks ve konforlu tesisler, muhteşem plajlar ve yıl boyu ünlü sanatçıların verdiği konserler ile cazibe merkezi olan Kıbrıs’ta tatil yapmak isterseniz Tabya Tur size sayısız seçenek sunuyor. En popüler, en konforlu ya da en ekonomik Kıbrıs Otelleri için kolayca rezervasyon yapabilirsiniz. Kıbrıs Otelleri’nde erken rezervasyon fırsatları, farklı dönemlerde gerçekleşen indirimler ile muhteşem bir tatil Akdeniz tatili yapabilirsiniz.

Bodrum

Belki de tatil deyince aklımıza gelen ilk destinasyon. Mavi ve yeşilin her tonunu yakalayabileceğiniz Bodrum’da güneşin batışını izlemek ise paha biçilemez. Sualtı Arkeoloji Müzesi, Zeki Müren Sanat Müzesi, Bodrum Amfi Tiyatrosu, Bitez Plajı,Bardakçı Koyu ve bunun gibi doyumsuz güzellikteki koyları, daha birçok Bodrum güzelliklerini keşfedebilirsiniz.



İLETİŞİM

info@tabyatur.com
08504400028
BELEDİYE MEYDANI ALPASLAN CAD. NO:5/C MERKEZ / GİRESUN
    BAĞDAT CAD. NO:312-20 CADDEBOSTAN-KADIKÖY
A9560
Sitemizde anılan tüm fiyatlar, geçerli kartlar ile tek ödemede, en ucuz başlangıç fiyatlardır ve yeterli kontenjan olması durumunda geçerlidir.